Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Sessiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar tatbikî kullanımları sebebiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi müntehap olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Metanet: Yangın kapısının Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu kalıp kontrolör edilmelidir. 

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Kanatlar içinde oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin dayanak plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, yangın kapısı peklik, %100 projeye geçim ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere nazaran ne kuruluşlarda yangın bapsı işletmek zorunludur bakacak olursak;

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve Yangın Merdiveni Kapısı özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page